A költségvetés készítés fizetős!

Vállalkozásunk az érdeklődőknek fizetős felmérést-költségvetést tud készíteni a hőszigetelési munkára. (10 ezer Ft, társasházaknak brutto 20 ezer, számlával)

 Mégis, miért is érdemes ezt választani?

Letölthető költségvetések

A modell elkészítése, a munkadíj és az anyagszámítás a mérőképekkel együtt, tízezer Ft-ba kerül.(társasházak nagyobbak, nekik húszezer, bruttó számlával)

 

Ez 3-5 órás munka, a helyszínen. Ha hétköznapra időzítjük, legkésőbb 17 órakor kezdhetjük, úgy kilencre többnyire végzünk. Népszerű a szombat, egy délelőtt, másik esetleg délután…

 

Az elején egy negyed órás beszélgetéssel kezdünk, majd egyedül dolgozom a modellen és a főbb számokon, majd a vége fele, együtt fejezzük be. Így minden részletet érteni fog.

 

Hogy rövidíthessük a helyszíni munkát, szívesen készítek előkalkulációt méretes rajzok alapján. Akár kézi, gyermeki rajzok is megfelelőek, pl. ilyenek. rajtuk van minden méret, tökéletesen megfelelnek:

Hőszigetelési munkáinkat négy számítás alapozza meg

  1. az előkalkuláció
  2. az aláíró
  3. az elszámolók, hetente
  4. a záró, végelszámoló

Mindezeket a számításokat nagyon szigorúan követjük, mivel az ebbe foglalt összegek nem a hasukra ütve születtek. Ennek megfelelően jó esély van arra, hogy a kezdeti költségek keretei között maradjunk, a beszerzett anyag ára megfeleljen a tervezettnek.

Ezt a teljes kalkulációt annak ellenére, hogy számítógép végzi, megtörténhet, hogy valami kimaradt. Lehet egy beugró, nem megfelelően becsültük meg az ingatlan magasságát. Vagyis: a hiba nem a számításban van.

A mellékelt képtárban láthatók mérőképek. Ami sárga annak a területe/hossza metrikus adatként bal felső sarokban olvasható.

Abban az esetben, ha nagy eltérés is lenne, az a modellen is tükröződne.

hoszigeteles01
Hoszigeteles02
hoszigetelesunk labazata
hoszigeteljuk
hoszigetelni
hoszigetelo kabar
hoszigeteltuk
hoszigetelunk
hoszigetelve
labazati hoszigeteles
terasz hoszigeteles
hoszigeteles01Hoszigeteles02hoszigetelesunk labazatahoszigeteljukhoszigetelnihoszigetelo kabarhoszigeteltukhoszigetelunkhoszigetelvelabazati hoszigetelesterasz hoszigeteles

Töltse le az alábbi csatolmányokat, ezeken lehet ellenőrizni a modell méreteit. Az
ügyfél ezt megkapja, a kalkulációval együtt.