Magunkról

Tóth RóbertTóth Róbert – Felmérek, kalkulálok, beszerzem a szükséges anyagokat illetve szerszámokat. Mindezek mellett az én felelősségem a minőségi bádogos munka, saját kezemmel végzem el a könyöklők beépítését is.

A hőszigeteléssel a lakásfelújítási munkálataim során kerültem kapcsolatba. Az elkészült belső, néha szép külsőt is kívánna, de érdekes módon mindkettőre ritkán van pénz…

Formatervezői végzettséggel rendelkezem, de egyrészt ezen a szakterületen nem lehet állást találni, másrészt pedig a jelenlegi tevékenységi köreimben – vagyis az építőiparban – megtaláltam azt, ami szakmai elégtételt ad, ugyanakkor az anyagi biztonságot is megteremti.

Bíró FerencBíró Ferenc -A fiúkkal én kezdem minden reggel a munkát. Mi végezzük a szigetelést. Gyakorlatilag ugyanolyan mint a kőműves munka, csak a kövek jóval „könnyebbek”. De érteni ugyanúgy kell ehhez is …

Munkás családból származom. A kétkezi munkából élek, de büszke vagyok arra, amit csinálok – akkor vagyok a legbüszkébb, ha a munka végén azt mondom: „ezt nálam is szívesen látnám”.

Az elvégzett munka átadása a legcsodálatosabb dolog, amikor azt mondják: „Köszönjük, nagyon szép lett!”

szigetelés vázlat