A költségvetés készítés fizetős!

Vállalkozásunk az érdeklődőknek fizetős felmérést-költségvetést tud készíteni a hőszigetelési munkára. (15 ezer Ft, társasházaknak brutto 25 ezer, számlával)

 Mégis, miért is érdemes ezt választani?

Letölthető költségvetések

A modell elkészítése, a munkadíj és az anyagszámítás a mérőképekkel együtt, tízezer Ft-ba kerül.(társasházak nagyobbak, nekik húszezer, bruttó számlával)

 Megrendelheti a költségvetés készítését e-mailben, a robert.auracolor@gmail.com címen. Megrendelését egyben időpont egyeztetésére is használom. Bevezetem a naptáramba a következő szabad szombatra, s visszakérdezek, Önnek is alkalmas-e?

Kérem az emailba a szokásos adatokon,

Név, Cím, Telefonszám, az email címét is írja bele, mert elveszik, amikor a naptárhoz csatolom a levelét. Köszönöm.

Ez 3-5 órás munka, a helyszínen. Csakis a szombat, egy délelőtt, másik délután.

 

Az elején egy negyed órás beszélgetéssel kezdünk, majd egyedül dolgozom a modellen és a főbb számokon, majd a vége fele, együtt fejezzük be. Így minden részletet érteni fog.

 

Hogy rövidíthessük a helyszíni munkát, szívesen készítek előkalkulációt méretes rajzok alapján. Akár kézi, gyermeki rajzok is megfelelőek, pl. ilyenek. rajtuk van minden méret, tökéletesen megfelelnek:

Hőszigetelési munkáinkat négy számítás alapozza meg

  1. az előkalkuláció
  2. az aláíró
  3. az elszámolók, hetente
  4. a záró, végelszámoló

Mindezeket a számításokat nagyon szigorúan követjük, mivel az ebbe foglalt összegek nem a hasukra ütve születtek. Ennek megfelelően jó esély van arra, hogy a kezdeti költségek keretei között maradjunk, a beszerzett anyag ára megfeleljen a tervezettnek.

Ezt a teljes kalkulációt annak ellenére, hogy számítógép végzi, megtörténhet, hogy valami kimaradt. Lehet egy beugró, nem megfelelően becsültük meg az ingatlan magasságát. Vagyis: a hiba nem a számításban van.

A mellékelt képtárban láthatók mérőképek. Ami sárga annak a területe/hossza metrikus adatként bal felső sarokban olvasható.

Abban az esetben, ha nagy eltérés is lenne, az a modellen is tükröződne.

[portfolio_slideshow id=117]

Töltse le az alábbi csatolmányokat, ezeken lehet ellenőrizni a modell méreteit. Az
ügyfél ezt megkapja, a kalkulációval együtt.